Η 9η σερί νίκη, δεν πανηγυρίστηκε, όπως αναμενόταν. Το ΑΠΟΕΛ, έβγαλε ακόμα ένα ντέρμπι με θετικό αποτέλεσμα αλλά προέκυψαν κάποια γεγονότα, τα οποία μετρίασαν τη σημασία του αποτελέσματος που κατά τα άλλα, επανάφερε την ομάδα στην 1η θέση.
Θα λέγαμε, ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τις ατάκες-επισημάνσεις του, έστειλε πολλά και ενδιαφέροντα μηνύματα.
Μίλησε για το πρωτοφανές σκηνικό (πρώτη φορά στη ζωή μου είπε) με τους ατέλειωτους τραυματισμούς.
Πήγε να παίξει με την Ανόρθωση χωρίς τον τιμωρημένο Κρέσπο και τους τραυματίες Δώνη, Φεράρι, Εφραίμ, Ντογκαλά και στη διάρκεια του ματς έχασε και το Βιγιαφάνες.
Μίλησε επίσης και για την υποχρέωση του να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές σε θέσεις που δεν τις γνωρίζουν. Ο Τσεπάκ, αγωνίστηκε όσο αγωνίστηκε σαν αριστερός ακραίος επιθετικός και ο Σατσιάς σαν επιθετικό χαφ.
Η πιο ενδιαφέρουσα ατάκα του Σέρβου κόουτς ήταν ότι ο γιατρός κάθε φορά κάνει την 11άδα προτάσσοντας εκ νέου αυτό το απίστευτο σκηνικό που ταλαιπωρεί και τον ίδιο, από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.
Κοντά σε όλα αυτά βέβαια, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους παίκτες του για την πορεία που διανύουν.
Το θέμα πλέον συζήτησης, είναι αν το ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει κάποια στιγμή να ξεπεράσει αυτό το αρνητικό σκηνικό με την σωρεία τραυματισμών και επίσης, αν η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, θα καταφέρουν τον Ιανουάριο να βρουν άλλους παίκτες και να τους φέρουν.
Σημειώστε ότι, εκτός ρόστερ τέθηκε ο Μάγκλιτσα όσο και αν ήταν τυπική παρουσία του και είναι πιθανό το ενδεχόμενο, στις επόμενες μέρες να δούμε και άλλες αποχωρήσεις…
Άρα λοιπόν ετοιμαστείτε για ένα ενδιαφέρον μεταγραφικό και άλλο ρεπορτάζ, εντός των επόμενων ημερών και ειδικότερα, εντός Ιανουαρίου.

Μιχάλης Παπαγεωργίου