O εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport Fm 104.0, για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκίτρινους ενόψει και του ντέρμπι με τον Άρη (22/12-19:00).
Αναλυτικά:
Για το ότι το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο στο πλευρό του: «Ο Σούσιτς είχε πει στη συνέντευξη του ότι σε όποιο γήπεδο και αν πάω ακούω ΑΠΟΕΛ. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα έχουμε τους οπαδούς μας και δεν θα παίζουμε… έδρα. Γιατί παίζαμε έδρα αν δείτε τους αριθμούς. Δυστυχώς πληρώσαμε τα λάθη από οπαδούς μας. Οι τέσσερεις πρώτες ομάδες είναι πολύ κοντά και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Η διαφορά του ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος μας και είναι ένα πλεονέκτημα που θα στο στερηθούμε».
Για τον Άρη και ότι είναι κομβικό βαθμολογικά το ντέρμπι: «Αν θυμάστε πέρσι το ΑΠΟΕΛ ήταν 12 βαθμούς πίσω. Τι θέλω να πω… Αν μια ομάδα μείνει πίσω δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσει. Και 13οι να είμαστε αν υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες το πιστεύουμε. Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που μας νίκησε. Δεν ξέρω πως θα κουμπώσουμε ως ομάδα σε αυτό το νέο προφίλ κόντρα στον Άρη, αλλά σαφώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι πολύ καλά. Από εκεί και πέρα ο κ. Μιλόγεβιτς και οι ποδοσφαιριστές μας προετοιμάζονται και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ανεξαρτήτως του ποιοι θα λείπουν ή οτιδήποτε άλλο».
Για τον τραυματισμό του Βιγιαφάνες και τα αγωνιστικά: «Αυτό που μας στενοχωρεί με τον τραυματισμό του Βιγιαφάνες, είναι το ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και η 3άδα στο κέντρο έχασε ένα από τα βασικά γρανάζια πάνω που πήγαινε πολύ καλά. Εκτός θα είναι και ο Ηλία με ίωση. Εφραίμ και Φεράρι έχουν λίγες πιθανότητες να προλάβουν. Ο Δώνης συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες και ο Ντογκαλά το ίδιο. Θα δούμε τη σημερινή προπόνηση και θα αποφασίσει ο κ. Μιλόγεβιτς. Ότι πετύχαμε μέχρι στιγμής το πετύχαμε με  αυτούς που ήταν στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορούμε να μιλάμε για απουσίες»
Για τον Μουργκ: «Όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές με υψηλά συμβόλαια και οι ομάδες τους θέλουν πολλά λεφτά για να τον δώσουν . Όχι, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία συζήτηση με κανένα ποδοσφαιριστή. Κοιτάζει ο κ. Μιλόγεβιτς και νομίζω πως με τα δεδομένα δεν θα συμπληρώσουμε και τις τέσσερεις μεταγραφές. Έχουμε μόνο μια θέση »
Για τα οικονομικά: «Τα μόνα έσοδα που υπάρχουν σε οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο, εκτός από την ΑΕΚ που παίζει στην Ευρώπη, είναι από τα εισιτήρια. Έχουμε ένα μπάτζετ που όσο κι’αν θέλουν να βοηθήσουν τα εισιτήρια είναι πάρα πολύ δύσκολο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον πρόεδρο για να λειτουργά και να προχωρά η ομάδα. Γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν χρήματα για οικονομική ενίσχυση και είναι θέμα που το χειρίζεται καθαρά ο κ. Πετρίδης».