Τις εκτιμήσεις του για τη μάχη του τίτλου κατέθεσε ο Νικόλας Μαρτίδης. Ο Κύπριος προπονητής, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της Πέγειας 2014 με την οποία πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, μίλησε για τις τέσσερεις ομάδες που κατά την άποψή του θα παλέψουν για το πρωτάθλημα και ποια είναι τα ατού της καθεμίας ξεχωριστά.
«Για πρωτάθλημα θα πάνε οι πρώτες τέσσερεις ομάδες. Ο Άρης έδειξε ότι όχι απλά μπορεί να κοντράρει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά να τον νικήσει. Δεν θα δώσω 25% πιθανότητες στην καθεμία, διότι λόγω βαθμολογικής διαφοράς ο Άρης έχει λιγότερες.
Το ΑΠΟΕΛ βελτιώθηκε επί Μιλόγεβιτς, αλλά έχει χτυπητές αδυναμίες στην επίθεση που θα προσπαθήσει να διορθώσει τον Ιανουάριο. Στηρίχθηκε κυρίως στην άμυνά του. Αν δεν άλλαζε προπονητή, δύσκολα θα έμπαινε ακόμη και στην πρώτη 4άδα. Το βοήθησε  πολύ η έλευση του Μιλόγεβιτς.
Η ΑΕΚ είναι πιο δυνατή σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Έχει έναν πολύ καλό διαχειριστή του ρόστερ όπως είναι ο προπονητής της, με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας και μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της.
Το βασικό ατού της Πάφος FC είναι ο προπονητής της. Ήταν μια κακή παρένθεση το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, πλήρωσε την αδυναμία της στις στατικές φάσεις. Θα είναι εκεί, παίζει γρήγορο και σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Πραγματικά δεν μπορείς να δώσεις από τώρα το ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα».

Ανδρέας Βεντούρης