Μπορεί ο Κωνσταντίνος Μακρίδης να αποφεύγει να μιλήσει για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά η φετινή σεζόν δεν θα πάει στα σκουπίδια για τον Απόλλωνα μόνο αν πετύχει στην ενίσχυση του ρόστερ.
Οι τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριου Κωνσταντίνου, ήταν ευστοχότατες. Αυτός δεν είναι Απόλλωνας. Μια ομάδα που όντως δεν μπορεί να βάλει γκολ ούτε με αίτηση.
Οι νίκες επί της ΕΝΠ και της Δόξας έκρυψαν τα προβλήματα κάτω από το χαλί, όμως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει για μεγάλο διάστημα. Οι προβληματικές εμφανίσεις συνεχίζονται και πλέον, με τη διαφορά από την κορυφή στο -12, ασφαλώς δεν μπορεί να μιλά για πρωτάθλημα.
Όσο κι αν ο προπονητής του προσπαθεί να βγάλει μια αισιοδοξία, ο κόσμος χρειάζεται κάτι χειροπιαστό το οποίο δεν βλέπει. Ο θυμόσοφος λαός έλεγε πως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Για να σώσει τη χρονιά, ο Απόλλωνας χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση τον Ιανουάριο. Όπως είναι τώρα, δείχνει ανήμπορος να πετύχει κάτι καλό κι αυτή είναι η (πικρή) πραγματικότητα για τον ίδιο.

Ανδρέας Βεντούρης