Ο Εμανουέλ Μακρόν θα πάρει για μια ακόμα φορά τη θέση του στις εξέδρες του γηπέδου «Λουσάιλ», προκειμένου να υποστηρίξει την Γαλλία κόντρα στην Αργεντινή στον τελικό του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Άλλωστε, ο Γάλλος Πρόεδρος έκανε το ίδιο τόσο στη Ρωσία πριν από τέσσερα χρόνια, όπου πανηγύρισε μαζί με τους «μπλε» την κατάκτηση του τροπαίου, όσο και στον πρόσφατο ημιτελικό με το Μαρόκο.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Parisien», ο Μακρόν θα έχει στο πλευρό του και πολλούς… εκλεκτούς προσκεκλημένους… Πρώτη και καλύτερη, την Πρώτη Κυρία της χώρας, Μπριζίτ Μακρόν, η οποία ήταν απούσα στον ημιτελικό με το Μαρόκο και τώρα θα τον συνοδεύσει, μαζί με την υπουργό αθλητισμού, Αμελί Ουντέα-Καστερά.
Καθώς επίσης και τους τρεις εν ενεργεία διεθνείς Πολ Πογκμπά, Ενγκολό Καντέ και Κρίστοφερ Ενκουνκού, που έχασαν το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού! Aντιθέτως, ούτε ο Λοράν Μπλαν αλλά ούτε κι ο Μισέλ Πλατινί με τον Καρίμ Μπενζεμά, επίσης προσκεκλημένοι του Γάλλου προέδρου, θα αποτελέσουν μέρος αυτής της… αποστολής.