Ο Μιξ Ντίσκερουντ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ομόνοιας Total Green και μίλησε για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας, για την εικόνα των πρασίνων, για την ήττα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο.
Αναλυτικά:
Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Σημαντική νίκη για να χτίσουμε και για να αποκτήσουμε μια δυναμική. Πήραμε μια νίκη όμως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά».
Για την εικόνα της φετινής Ομόνοιας: «Δεν είναι αυτό που περιμέναμε σίγουρα. Στην Ευρώπη πήγαμε καλά, είχαμε συνεχόμενα ματς όμως αυτό θέλουμε και δεν είναι δικαιολογία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στο πρωτάθλημα δεν πάμε καλά και το ξέρουμε. Προσπαθούμε, δουλεύουμε και θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Μας βοηθάει πολύ ο κόσμος. Όταν περπατώ μου κτυπούν στον ώμο και δείχνουν την στήριξη τους».
Για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ: «Πόνεσε πολύ. Δεν θα ήθελε κανένας να ήταν στα αποδυτήρια μας μετά από εκείνη την ήττα και την εμφάνιση. Υπήρχε μεγάλη απογοήτευση. Ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια. Είναι δύσκολο όμως πάντα υπάρχει μια καινούρια μέρα. Προσπαθήσαμε να προπονηθούμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη μετά με Καρμιώτισσα. Σημειώσαμε το επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στο ημερολόγιο και σας υπόσχομαι ότι όλοι στα αποδυτήρια ανυπομονούν να παίξουμε με το ΑΠΟΕΛ ξανά και να δείξουμε μια διαφορετική εικόνα».
Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν μου αρέσει να βλέπω τόσο μπροστά αλλά παιχνίδι με παιχνίδι. Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η ομάδα πρέπει να νικά και να παίρνει πρωταθλήματα. Προχωράμε βήμα με βήμα».
Ποια θέση προτιμά: «Περισσότερο σαν μέσος, εξάρι ή οκτάρι όμως το κυριότερο είναι να παίζω και να βοηθώ την ομάδα».
Για το τι του λέει ο κόσμος και η άποψη του για τους Ομονοιάτες: «Νιώθω ότι παντού στην Κύπρο έχει Ομονοιάτες και όχι μόνο σε μια πόλη. Είναι εντυπωσιακό. Δεν έχω πάει σε πολλές χώρες που να συμβαίνει αυτό. Νιώθω ότι οι περισσότεροι οπαδοί είναι Ομονοιάτες. Με σταματούν για φωτογραφίες, μικρά παιδιά μου λεν ότι θέλουν να παίξουν στην Ομόνοια και τους λέω ελπίζω να παίξω μαζί τους μια μέρα».
Για την ανάρτηση με τον Τσε Γκεβάρα που είχε κάνει μετά την κατάκτηση του κυπέλλου: «Ο πατέρας μου είχε φέρει τη σημαία με τον Τσε και την κρέμασα έξω από το σπίτι μου στη Νορβηγία. Το έκανα για τους φίλους της ομάδας γιατί ξέρω τι σημαίνει για αυτούς. Ο Τσε ιστορικά είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και πολλοί Ομονοιάτες τον θαυμάζουν».
Για το ποίημα που έγραψε όταν κατέκτησαν το κύπελλο: «Αγαπώ την ποίηση και το έχω σαν χόμπι. Συχνά γράφω ποιήματα, ή τουλάχιστον προσπαθώ. Μου άρεσε εκείνο και πήρα καλά σχόλια».