Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, προπονητής της ΑΕΛ, δήλωσε τα πιο κάτω μετά το τέλος του ματς της 15ης αγωνιστικής κόντρα στην ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου».
Αναλυτικά:
«Είπα στους ποδοσφαιριστές μου πριν το ματς ότι θα είναι δύσκολο. Αξίζαμε να νικήσουμε. Είναι καλή ομάδα η ΕΝΠ και μας έβαλε δύσκολα. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα, όμως δεν τα καταφέραμε και κινδυνέψαμε στο τέλος».

Στη συνέντευξη τύπου ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είπα στους παίκτες να μην κοιτάζουν τη βαθμολογία. Η θέση της ΕΝΠ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της. Δεν αρχίσαμε καλά το ματς αλλά μετά το 1-0 είχαμε τον έλεγχο και μπορούσαμε να πετύχουμε κι’ άλλα γκολ και έπρεπε να τελειώσουμε πιο νωρίς τον αγώνα. Κάναμε ακόμα ένα βήμα για την 6άδα. Στο ποδόσφαιρο όσο δεν σκοράρεις το δεύτερο γκολ ξέρεις ότι μπορεί να σε τιμωρήσει ο αντίπαλος σου. Πρέπει να χτίσουμε ένα σερί και το ματς με τη Δόξα εκτός έδρας είναι κρίσιμο για εμάς. Πρέπει να κάνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους οπαδούς μας, με νίκη κόντρα στη Δόξα. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά και να κλείσουμε το 2022 με τους τρεις βαθμούς».

Για το αν σκέφτεται να ενισχύσει την ΑΕΛ επιθετικά τον Ιανουάριο: «Δεν είναι μυστικό, ξέρουμε πως έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Το είπα τις τελευταίες βδομάδες. Είναι δύσκολο να βρούμε καλούς παίκτες τον Ιανουάριο, είναι δύσκολη περίοδος αλλά είναι κάτι που μας ενδιαφέρει και θα πάρουμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε αν βρούμε».