Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να ανέβει μέχρι και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας σε ένα παιχνίδι που είχε λιγοστές φάσεις. Πιθανόν να είναι το παιχνίδι που ο Άρης είχε τις λιγότερες τελικές προσπάθειες σε ένα 90λεπτο καθώς έμοιαζε πολλές φορές μπλοκαρισμένος από την άμυνα της αντίπαλης ομάδας. Δεν ήταν ο γνωστός Άρης στην επίθεση που βλέπουμε και συνήθως «πνίγει» τον αντίπαλο με την ταχύτητά του αλλά και τους αυτοματισμούς του.
Οι πράσινοι της Λεμεσού υστέρησαν σε αυτό το κομμάτι, δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα από την άλλη με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0. Αυτή ήταν και η δεύτερη φορά μέσα στην χρονιά που δεν βάζει γκολ και η πρώτη για το πρωτάθλημα.
Ο Άρης είχε μείνει άσφαιρος και στον επαναληπτικό στο Αζερμπαϊτζάν με την Νέφσκι Μπακού. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» οφείλει να αφήσει πίσω της το ατυχές αυτό αποτέλεσμα και να κοιτάξει να δει πως θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας χρίζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς μετά την αλλαγή προπονητή που έκανε έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στην απόδοση του.

Αριστείδου Μιχαήλ