Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (12/12 – 19/12) τα πέντε από τα έννεα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αγώνες.
Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 19:00.
Η ομάδα φούτσαλ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΛ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Σπύρος Κυπριανού» και θα αρχίσει στις 19:00.
Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει ευρωπαϊκές υποχρέωσεις την Τετάρτη. Θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη βελγική Λίντεμανς Αλστ για τους «16» του Challenge Cup. Στο πρώτο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 3-1 σετ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21:30 ώρα Κύπρου.
Η ομάδα καλαθόσφαιρας υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου και θα αρχίσει στις 19:00.
Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λακατάμεια FC για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 11:00 στο γήπεδο Ανάγιων Δευτεράς.