Η Ομόνοια πέτυχε το στόχο της στον αγώνα κυπέλλου με την Καρμιώτισσα, κρατάει την πρόκριση, το γκολ (και τη συνολική εμφάνιση) του Χούπερ κι…ως εκεί. Δεν έθελξε σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της και μέχρι ενός σημείου είναι λογικό, αφού η ψυχολογία μετά τη βαριά ήττα από το ΑΠΟΕΛ ήταν στα τάρταρα. Μέχρι ενός σημείου…
Είναι γεγονός ότι έχει αρκετό δρόμο μπροστά του ο Γιανίκ Φερέρα, ώστε να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου της. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι των πρασίνων, όπως φάνηκε από τα 2248 εισιτήρια που διατέθηκαν στον αγώνα κυπέλλου στο ΓΣΠ.
Έχει να φτιάξει τη ψυχολογία, αλλά και μια ομάδα που θα βγάλει καλύτερα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο ο Βέλγος προπονητής, κάτι που προς το παρόν είναι αλήθεια ότι δεν έχει καταφέρει να πετύχει.
Τέλος καλό, αλλά όχι όλα καλά για την Ομόνοια, για την οποία είναι σημαντικό που εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «8» του κυπέλλου, όμως οφείλει άμεσα να παρουσιάσει βελτίωση, εάν θέλει να βρεθεί σε καλύτερη θέση απ’ αυτήν που βρίσκεται στο πρωτάθλημα.

Ανδρέας Βεντούρης