Μια ερώτηση διαφορετική από τις συνηθισμένες δέχτηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, απαντώντας στο εάν θα επιβάλει πρόστιμο στους παίκτες του για τις συνεχόμενες ήττες της Παρτιζάν.
Η Παρτιζάν δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη κόντρα στην Βαλένθια, καθώς λύγισε στην παράταση. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα των «ασπρόμαυρων» σε όλες τις διοργανώσεις, φέρνοντας απογοήτευση.
Μάλιστα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε εάν θα επιβάλει πρόστιμο για τις διαδοχικές ήττες της ομάδας του, δίνοντας αφοπλιστική απάντηση.
Στην τοποθέτησή του ο Ζοτς τόνισε: «Τι θα πει να βάλω πρόστιμο; Πιστεύετε ότι στους παίκτες αρέσει να χάνουν; Πιστεύετε ότι δεν απολαμβάνουν να παίζουν μπροστά στον κόσμο μας και σ’ αυτή την ατμόσφαιρα; Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για ακόμη μία φορά. Το περνάω όλο αυτό πολύ δύσκολα, καθώς ξέρω πόσο μας αγαπάει ο κόσμος.
Πάντα πίστευα και θα συνεχίσω να πιστεύω στους παίκτες μου… Ποτέ δεν έχω βάλει πρόστιμο σε παίκτες, καθώς δεν έχει νόημα. Πιστεύω περισσότερο στη συζήτηση, αφού είμαστε άνθρωποι που καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Πάντα λέω κάτι σε κάποιον μπροστά του είτε είναι καλό, είτε άσχημο. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος και μ’ αυτόν θα συνεχίσω».