Όλα όσα είπε ο Τσίσκο Μουνιόθ, προπονητής της Ανόρθωσης, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αρχικά: «Είναι κάτι που βλέπουμε εδώ και 10 βδομάδες και μιλάω για το πρόβλημα που δεν βάζουμε γκολ. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα και την κακή εμφάνιση. Προσπαθώ καθημερινά να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου, να τους ανεβάσω την ψυχολογία, αλλά το λάθος για την εμφάνιση απόψε είναι όλο δικό μου. Ζητάω συγνώμη για την παρουσία που έχει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν βραδιές πολύ εκνευριστικές και η αποψινή είναι μια τέτοια».
Για το ότι στο β’ μέρος δεν έπαιξε με καθαρόαιμο επιθετικό: «Κάποιες φορές κάνεις τις επιλογές σου και είναι δική μου ευθύνη. Πρέπει να δουλέψουμε για το επόμενο ματς».
Για τη μεταγραφική Ιανουαρίου: «Ξέρω πολύ καλά την κατάσταση που βρισκόμαστε. Ξέρω και τι χρειαζόμαστε ως ομάδα, που πρέπει να ενισχυθούμε. Δεν έχει σημασία αν θα έρθουν τρεις ή τέσσερεις ποδοσφαιριστές και θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Η βελτίωση δεν θα γίνει μόνο από αυτούς που έχουν, αλλά και από το υφιστάμενο ρόστερ».