Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν θα ξανά φορέσει την φανέλα με τον φοίνικα στο στήθος. Αυτό είναι δεδομένο το οποίο του ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας. Ο Ελλαδίτης ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων του Τσίσκο Μουνιόθ.
Ο ποδοσφαιριστής άρχισε ήδη να προπονείται μόνος του για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και άρχισε ήδη να ψάχνει το νέο του σταθμό που δεν αποκλείεται να είναι στην Κύπρο. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στο πρωτάθλημά μας (τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι) καθώς του αρέσει και η χώρα μας και τα παιδιά του φοιτάνε σε σχολείο εδώ.
Να σημειώσουμε όμως ότι ακόμα δεν λύθηκε το συμβόλαιο του Λάζαρου το οποίο έχει ισχύ μέχρι τον Μάιο του 2023. Για αυτό τον λόγο δεν εκδόθηκε και ανακοίνωση επίσημα από την Ανόρθωση.
Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο ότι ο Λάζαρος ζητάει όλο το υπόλοιπο ποσό του συμβολαίου του για να υπογράψει λύση της συνεργασίας με την ομάδα. Ουσιαστικά ο Ελλαδίτης ζητάει άλλα 7 μηνιάτικα μέχρι τον προσεχή Μάιο. Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Χριστοδουλόπουλος ανανέωσε με την «Κυρία» δεχόμενος γερή αύξηση (170.000 ήταν το συμβόλαιο του τον πρώτο χρόνο) με ποσό κοντά στις 230.000 ετησίως.
Ουσιαστικά ζητάει περίπου 160.000 ευρώ ο Λάζαρος για να αποχωρήσει από την Ανόρθωση και στο στενό του οικογενειακό κύκλο δηλώνει ότι δεν θα ζητούσε τίποτα αλλά νιώθει ότι δεν τον σεβάστηκαν και δεν του συμπεριφέρθηκαν σωστά κάποια άτομα μέσα στην ομάδα πέρα από τον προπονητή Τσίσκο Μουνιόθ.