Σαφώς και το 7 στα 7 αποτελεί την ουσία και δίνει το ερέθισμα για να ασκείται μόνο θετική κριτική στον κόουτς Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Όσο μεγαλώνει ο χρόνος της παρουσίας του στον πάγκο, γίνεται όλο και καλύτερη η ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ ξέφυγε από τη μετριότητα και απέκτησε σφραγίδα καλής ομάδας και ειδικά, ομάδας που έχει και πλάνο και τακτική και ουσία.
Πλεονεκτήματα που αγγίζουν τον προπονητή. Ο Μιλόγεβιτς έχει καταφέρει να αλλάξει πλήρως το στάτους της ομάδας.
Από εκεί και πέρα όμως, ένα άλλο συν, εξίσου σημαντικό, συνοδεύει τον Σέρβο κόουτς. Έχε να κάνει με το rotation που έγινε υποχρεωτικά λόγω τραυματισμών και τιμωριών με αποτέλεσμα, σήμερα να μην υπάρχει ιδιαίτερο άγχος, ακόμα και αν υπάρχουν πολλές σε αριθμό απουσίες.

Σημειώστε το εξής. Το ΑΠΟΕΛ, κάλυψε την απουσία του Μπέλετς στο τέρμα με τον Ανδρέα Χριστοδούλου. Κάλυψε τα δύο άκρα της άμυνας (Τσεπάκ-Φεράρι) με τους Σούσιτς, Γουίλερ και Σατσιά.
Κάλυψέ τον τραυματισμό του Καρώ με τον Ντβάλι, κάλυψε επίσης τον Κοσταντίνοφ, είτε με τον Μπλουμ, είτε με τον Ντάλσιο και κάλυψε επίσης την απουσία τόσο του Δώνη, όσο και του Κβιλιτάια, με άλλες εσωτερικές κινήσεις του προπονητή.
Πάει να φτιάξει δύο 11άδες ο Μιλόγεβιτς, αξιοποιώντας το μεγάλο σε αριθμό αλλά και πλούσιο σε αξία ρόστερ που παρέλαβε.
Αναφορικά με την αναμέτρηση της Παρασκευής στο «Στέλιος Κυριακίδης» οι τρεις σίγουρες επιστροφές των Γουίλερ, Βιγιαφάνες και Κβιλιτάια δίνουν επιπλέον επιλογές στον προπονητή, εν αναμονή της έκβασης που θα έχει η πορεία αποθεραπείας των Φεράρι-Τσεπάκ και Δώνη, αφού ο Μορέιρα, έχει ακόμα κάποιες μέρες να διανύσει για να επιστρέψει.Ε[