Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, και πέραν των αναμενομένων ότι θα έμεναν εκτός, Τζιαλμά και Μιραλάς, δεν υπολογίζονται ούτε οι Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Ντοναλτόνι και Σιλβέστρου.
Αυτό σημαίνει ότι πάει με μοναδική επιλογή τον Μπεραχίνο για την κορυφή της επίθεσης καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Αυτό δημιουργεί και  απορία γιατί έμεινε εκτός ο Ντοναλτόνι, ωστόσο, δεν υπήρχε ενημέρωση ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα ο Καμερουνέζος φορ είχε σκοράρει δύο γκολ την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα Κ19 της ΑΕΛ με αντίπαλο την Ομόνοια.
Οι επιλογές αφορούν εννοείται ξεκάθαρα τον προπονητή, που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την αποστολή αλλά και τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Η ΑΕΛ πάει σε ένα παιχνίδι θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει σε επαφή με τις ομάδες που προπορεύονται.
Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα της ομάδας και οι επικρατέστεροι είναι οι Μουριέλ, Μπάστος, Τεσέϊρα, Σάντος, Φραντζής, Τσιμπόλα, Μεντόγιεβιτς, Παπαφώτης, Κατσάνικλιτς, Μακρής, Μπεραχίνο.

Αριστείδου Μιχαήλ