Στην ΑΕΛ έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανασυνταχθεί η ομάδα και να παρουσιαστεί καλύτερη στην συνέχεια. Μετά το αρχικό σοκ των πρώτων αγωνιστικών και την αποδέσμευση του Σίλας, ο ερχομός του Γιανέφσκι έφερε καλύτερα αποτελέσματα με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η κατάσταση.
Ακόμη εννοείται δεν έχουν λυθεί όλα τα αγωνιστικά θέματα όμως είναι σε καλή πορεία. Η έξτρα δουλειά στην φυσική κατάσταση έχει αρχίσει αυτό το διάστημα που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για να μπορέσει και η ομάδα να μην παρουσιάζει κενά στο παιχνίδι της.
Από εκεί και μπρος αγωνιστικά, η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να βελτιώσει επίσης αρκετά πράγματα καθώς τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ακόμη δεν έχει καταφέρει να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε.
Το στοίχημα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι είναι βρεθεί ο τρόπος για να επέλθει η βελτίωση αυτή και να βοηθηθεί το σύνολο του με σκοπό να πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει διεκδικώντας τους στόχους που τέθηκαν.
Τα πολλά λάθη που έγιναν το καλοκαίρι στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας έχουν αντίκτυπο τώρα στην γενική παρουσία της ΑΕΛ στο γήπεδο. Ήρθα κάποιοι ποδοσφαιριστές που σε καλούς καιρούς… δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το προπονητικό κέντρο. Τώρα άμεσα δεν μπορεί να γίνει κάτι όμως τον Ιανουάριο επιβάλλεται να βρεθεί ο τρόπος για ποιοτική ενίσχυση.

Αριστείδου Μιχαήλ