Το ντέρμπι με την Ομόνοια, χρίζει συνήθως μία αλλιώτικης προσέγγισης. Ειδικά από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ και αυτή τη φορά, ο…κλήρος πέφτει στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που καλείται να βρει τρόπο για να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη επί μίας παλιάς του ομάδας για να εδραιωθεί ακόμα πιο πολύ στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων».
Στα προηγούμενα 5 ματς, ο Μιλόγεβιτς, επιβεβαίωσε ότι δύσκολα κάνει αλλαγές, εκτός από εκείνες που είναι υποχρεωτικές, συνεπεία τραυματισμών και τιμωριών.
Αυτό προβλέπεται να επαναλάβει την Κυριακή το απόγευμα. Θα υποστηρίξει το πλάνο του με τους γνωστούς ποδοσφαιριστές.
Όπως διαμορφώνονται τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Βλάνταν, θα περιμένει τον Μπέλετς για να ξεκαθαρίσει η θέση του τερματοφύλακα, με τον Ανδρέα Χριστοδούλου να είναι πανέτοιμος.
Αν βέβαια ο Σλοβένος, επιβεβαιώσει τις αισιόδοξες προβλέψεις που τον θέλουν να είναι καλά, τότε θα φορέσει και πάλι φανέλα βασικού.
Θα γίνουν δύο υποχρεωτικές αλλαγές στην 4άδα της άμυνας με τους Σούσιτς και Φεράρι να παίρνουν τις θέσεις των Τσεπάκ-Γουίλερ.
Δεν αναμένεται άλλη διαφοροποίηση στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση με τους, Κοσταντίνοφ-Σαρφό-Βιγιαφάνες-Δώνη-Μαρκίνιος-Κβιλιτάια  να είναι οι βασικές επιλογές.
Όπως γράψαμε, ο κόσμος συνεχίζει να δείχνει τις προθέσεις του για μία μαζική παρουσία στο ΓΣΠ που αριθμητικά υπολογίζεται από 15-17 χιλιάδες!