Η ΑΕΚ ρίχνει ματιές σήμερα πρωτίστως στη Νιόν της Ελβετίας, εκεί όπου στις 15:00 πραγματοποιείται σήμερα η κλήρωση των πλέι οφ του Europa Conference League και θα μάθει την αντίπαλό της.
Οι πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ είναι οι εξής: Φιορεντίνα, Ντνίπρο, Γάνδη, Κλουζ, Βασιλεία, Άντερλεχτ, Λεχ Πόζναν και Παρτίζαν. Οι πιθανοί αντίπαλοι στη φάση των «16» σε περίπτωση πρόκρισης είναι: Γουέστ Χαμ, Βιγιαρεάλ, Τζουργκάρντεν, Μπασακσεχίρ, Αλκμάαρ, Σίβασπορ Σλόβαν Μπρατισλάβας και Νις.
Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες των πλέι οφ θα διεξαχθούν στις 16 και 23 Φεβρουαρίου (πρώτο ματς στην «Αρένα») και της φάσης των «16» στις 9 και 16 Μαρτίου.
Απ’ εκεί και πέρα, η κλήρωση θα πρέπει να απασχολήσει για πολύ λίγο, αφού τέσσερεις ώρες αργότερα θα αντιμετωπίσει τον Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης», χωρίς περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.
Η ΑΕΚ θα πάει στην Πάφο με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται οι Τρισκόφσκι, Σανχούρχο, Φαράζ, Γκαρσία, Εγγλέζου και Ναούμ. Μία πιθανή ενδεκάδα, ο Πίριτς θα ‘ναι στο τέρμα, στα στόπερ οι Γκονζάλεθ-Τόμοβιτς, με τον Κάσας δεξιά και έναν εκ των Ροσάλες-Χένρι αριστερά.
Στη μεσαία γραμμή ο Λέδες με τον Μάμα (έχει προβάδισμα αντί του Πονς), με τους Γκιούρτσο-Ασάντε στα άκρα και τον Λόπες στην κορυφή.

Ανδρέας Βεντούρης