Η παρουσία φιλάθλων που έχουν… χαρτζιλικωθεί από τους διοργανωτές για να γεμίσουν τα γήπεδα στο Κατάρ υποστηρίζοντας συγκεκριμένες ομάδες με την οποία δεν έχουν την παραμικρή σχέση είναι από τα παράδοξα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ένας TikToker πήγε στον πρώτο αγώνα της Βραζιλίας και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στους «πληρωμένους» φιλάθλους, που ως επί το πλείστον προέρχονταν από την Ινδία ή το Μπαγκλαντές. Άπαντες δεν δίστασαν να παραδεχτούν on camera πως έχουν πάρει χρήματα για να υποστηρίζουν την «σελεσάο», με έναν μάλιστα να ομολογεί πως κανονικά είναι fan της Αργεντινής αλλά… αλλαξοπίστησε λόγω των χρημάτων.
Στη συνέχεια, ο TikToker ρώτησε τους «Βραζιλιάνους» για τον αγαπημένο τους παίκτη εισπράττοντας από όλους την ίδια απάντηση: «Νεϊμάρ». Κι επειδή ψυλλιάστηκε πως ήταν η ερώτηση-SOS που είχαν διαβάσει οι πληρωμένοι φίλαθλοι, ρώτησε αν γνωρίζουν άλλον παίκτη για να εισπράξει… αμηχανία. Ένας, μάλιστα, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως «… για να είμαι ειλικρινής, το αγαπημένο μου σπορ είναι το κρίκετ, όχι το ποδόσφαιρο».