Ακόμα μια… πανδαισία ποδόσφαιρου έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (15/11) ανάμεσα σε Black Talents και Wasted Whites. 16 γκολ, αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες, πάθος δίψα και θέληση… Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τα παιδιά, έδωσαν νέα παράσταση η οποία βρήκε νικητές τους Βlack Talents με 9-7, ωστόσο, η βραδιά «σημαδεύτηκε» από μια τεράστια επιστροφή. 
Συγκεκριμένα, ο Κρίτωνας Πασχάλη επέστρεψε στα γήπεδα και παρά τη μεγάλη αποχή του δεν έδειξε ούτε στο ελάχιστο επηρεασμένος, δίνοντας τρεις ασίστ!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Ανδρέας (Εντού), έκανε το 1-0 για τους Wasted Whites, όμως, ο Γιώργος Γιωργαλλής, μετά από πάσα του Σταύρου πέτυχε το 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-1 για τους Βlack Talents. Λίγο αργότερα σειρά πήρε ο Γιώργος (Λόζας), διαμορφώνοντας το 3-1 με τελική πάσα του Φάνου. Ο Ανδρέας (Μίου) μοίρασε και ο Ντίνος μείωσε σε 3-2. Για το 4-2 βρήκε δίκτυα ο Φάνος μετά από ασίστ του Λόζα. Ο MVP της αναμέτρησης Γιώργος Γιωργαλλήςδιεύρυνε το σκορ σε 6-2 με δύο προσωπικά του γκολ και έφτασε στο χατ-τρικ με ασίστ από Σταύρο-Φάνο. Ο Ντίνος μείωσε σε 6-3, αλλά ο Φάνος δεν άφησε τους Wasted Whites να χαρούν για πολύ αφού πέτυχε το 7-3 μετά από πάσα του Λόζα. Ο Μίου πήρε ξανά το «όπλο» του, μειώνοντας σε 7-4, ενώ ο Κρίτωνας, που άφησε τη σφραγίδα του με την επιστροφή του, έδωσε την πρώτη του ασίστ (από τις τρεις) στον Λούκα για το 7-5. Ρένος και Φάνος συνεργάστηκαν για το 8-5 με τον πρώτο να μην αστοχεί. Δεύτερη ασίστ για τον Κρίτωνα, χατ τρικ για τον Ντίνο και 8-6, όμως ο Ρένος έβαλε «ταφόπλακα» στις ελπίδες των «Wasted Whites», αφού πέτυχε το 9-6 μετά από τελική πάσα του Φάνου, υπογράφοντας ουσιαστικά τη νίκη των «Black Talents».
Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα με τα άσπρα, ήταν να διαμορφώσει το τελικό 9-7 με τον Κρίτωνα να δίνει την τρίτη του ασίστ και τον Ντίνο να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.
Η πραγματικότητα είναι πως ο Κρίτωνας, «έκλεψε» τη δόξα από τους νικητές, αφήνοντας υποσχέσεις με τη εμφάνιση του. Πλέον, χωρίς πρόβλημα τραυματισμού αποτελεί «μήλον της έριδος» για τον εκάστοτε αρχηγό, για να βρίσκεται στην ομάδα!

BLACK TALENTS- Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Πάνω: Σταύρος, Φάνος, Ρένος. Κάτω: Γιώργος (Λόζας), Γιώργος Γιωργαλλής.

WASTED WHITES – Aπό τα αριστερά προς τα δεξιά: Πάνω: Κρίτωνας, Κωνσταντίνος, Λούκας. Κάτω: Ανδρέας (Μίου), Ανδρέας (Εντού).