Είναι αλήθεια ότι περιμέναμε με μεγάλο ενδιαφέρον την δημοσιογραφική διάσκεψη του προέδρου του Απόλλωνα Νίκου Κίρζη και επίσης αλήθεια είναι ότι ξεκαθάρισε αρκετά πράγματα.
Μπορεί κάποια πράγματα να μην τα είπε τόσο ξεκάθαρα, αλλά άφησε να εννοηθούν μέσα από τα λεγόμενα του.

Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτει και το συμπέρασμα ότι… δύσκολα θα προχωρήσει σε πρόσληψη νέου Τεχνικού Διευθυντή.
Θεωρούμε ότι αν συνέχιζε με το μοντέλο αυτό δεν θα έλεγε «δεν ξέρουμε ακόμα» αλλά θα έκανε μια πιο ξεκάθαρη τοποθέτηση για τον αντί-Κονναφή.

«Είναι πολύ σύντομα να πούμε εάν και πως θα αντικατασταθεί ο Πέτρος Κονναφής. Χρειάζεται χρόνος και συζητήσεις με το Δ.Σ. για να πάρουμε την απόφαση μας. Μέσα σε 24 ώρες δεν μπορείς να πάρεις απόφαση. Πραγματικά δεν περίμενα την απόφαση του Πέτρου. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει απόφαση για το ότι θα πάμε με νέο τεχνικό διευθυντή, άρα δεν μπορώ να απαντήσω ότι θα είναι ξένος ή Κύπριος».

Το απόλυτο ξεκαθάρισμα έγινε με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη και για το γεγονός ότι τον πιστεύει πολύ.

«Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Θα τον στηρίξουμε με ότι μπορούμε. Όταν επιλέξει το δικό του τιμ τότε θα μπορέσουμε κι’ εμείς να τον στηρίξουμε».

Τον Νταβίντ Καταλά τον… προστάτεψε και έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι αναγκαστικά έπρεπε να φύγει αυτός καθώς δεν μπορούσαν να φύγουν οι ποδοσφαιριστές στους οποίους απέδωσε ευθύνες, ενώ ανέλαβε και το δικό του μερίδιο.

«Δεν είναι μοναδικός υπεύθυνος ο κ. Καταλά για τη θέση που βρίσκεται η ομάδα. Έχουμε και εγώ ως πρόεδρος ως ευθύνες και οι ποδοσφαιριστές. Αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες που μου αναλογούν αλλά έχουμε δρόμο ακόμα».

Πιστεύει και στο ρόστερ ο πρόεδρος και περιμένει ότι το επόμενο διάστημα θα βγάλουν στο γήπεδο όλοι οι ποδοσφαιριστές τις δυνατότητες τους.

«Δεν θα φανεί σε 10 αγωνιστικές. Σε 15 αγωνιστικές ή στα πλέι οφ έλα να ξαναμιλήσουμε. Θα το δούμε σε βάθος χρόνου».