Ο Μενέλαος Αντωνίου, έχασε κάποιες φάσεις στο ΆρηςΠάφος FC με αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν το είδε και του το υπέδειξε από το VAR ο Θεουλή.
Έκανε επίσης λανθασμένες υποδείξεις σε φάουλ υπέρ και σε βάρος των δύο ομάδων, όμως γενικά, κατάφερε να κρατήσει ένα τόσο δύσκολο ματς με ρυθμό και την εναλλαγή του σκορ που θεωρείται και είναι αγώνας ψηλού βαθμού δυσκολίας.
Αναφορικά με την αποβολή του Σπιλέφσκι στο 78’ ο ρεφ του αγώνα, ακολούθησε πλήρως την άποψη του Δημήτρη Κουμή που είχε καθήκοντα 4ου διαιτητή.
Συγκεκριμένα, ο Κουμή, είπε στον Μενέλαο ότι τον έσπρωξε ο προπονητής του Άρη αλλά από την κάμερα δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.
Εκείνο που φάνηκε, ήταν η επαφή του Λευκορώσου προπονητή με τον τέταρτο τον οποίο αγκάλιασε.
Αν ήταν αστείο ή όχι αυτό που έκανε ο Σπιλέφσκι, ήταν καθαρά θέμα αντίληψης του Κουμή, ο οποίος θεώρησε ότι έπρεπε να τον καταγγείλει και φώναξε το Μενέλαο για να του το αναφέρει και να δεχθεί τελικά την κόκκινη κάρτα.
Θυμίζουμε ότι ο Σπιλέφσκι, είχε δεχθεί προηγουμένως κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες, όμως η φάση της αποβολής του, έγινε με απευθείας κόκκινη κάτι που σημαίνει απουσία του αυτόματα από τα επόμενά δύο ματς με την Ανόρθωση και την ΑΕΛ.
΄ΤΣΙ