Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις μίλησε για όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και για τα παράπονα της ομάδας του για την διαιτησία.
Για την φάση της αποβολής του προπονητής σας. Γιατί τον απέβαλε;
«Είναι μια πολύ καλή  ερώτηση. Δεν ξέρουμε την απάντηση. Καθόταν δίπλα μου σε όλο το παιχνίδι και το χώνεψε καθόλου. Είναι ένας πολύ πράος άνθρωπος, ούτε βρίζει, ούτε αντιδρά, είναι πάντα ευγενικός και είναι μεγάλη η έκπληξη του. Ήθελε μετά το τέλος να πάει στον διαιτητή αν τον ρωτήσει γιατί δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, είχε μια συνομιλία με τον διαιτητή αλλά και πάλι δεν πήρε απάντηση. Δεν ξέρω αν θεώρησε ο διαιτητής αν η αντίδραση μετά την κίτρινη ήταν ικανή για κόκκινη. Ήθελε με πάθος να δείξει κόκκινη κάρτα στον προπονητή μας. Έψαχνε… τρία λεπτά στην τσέπη του να βρει την κόκκινη κάρτα. Είναι ψυχοφθόρο κάθε φορά να νιώθουμε τόση αδικία σε παιχνίδια που κρίνεται στις λεπτομέρειες».
Για το περιστατικό με τον Άντρο Καραπατάκη και για την φάση που φωνάζετε για πέναλτι: «Δεν χρειάζεται να δώσουμε συνέχεια, έγινε κάτι στην ένταση μετά το παιχνίδι. Το ξεπερνάμε. Από δικής μου πλευράς το αφήνω πίσω. Το πέναλτι το είδα πολλές φορές από χθες βράδι, ήταν ξεκάθαρη φάση. Ήταν πέναλτι πέραν πάσης αμφιβολίας. Από την στιγμή που ο διαιτητής δεν το είδε έπρεπε το VAR να επέμβει ή να πάει να το δει ξανά. Τέτοιες φάσεις θέλουν τρία λεπτά να την δουν και στην συγκεκριμένη περίπτωση εξετάστηκε στα γρήγορα σαν να ήταν η πιο εύκολη φάση».
Πως θα κινηθεί η ΑΕΛ για το θέμα αυτό; «Δεν βρίσκουμε το δίκαιο μας και φαινόμαστε και οι τρελοί του χωριού. Μας λένε στις συνελεύσεις ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα και τέτοια. Κάποιες ομάδες λένε ότι όλα πάνε καλά στην διαιτησία και μάλλον είναι οι ομάδες που εννοούνται περισσότερο».
Ο κόσμος κατηγορεί την διοίκηση ότι δεν προστατεύει την ομάδα: «Η διοίκηση της ΑΕΛ κάνει ότι περνά από το χέρι της. Στέλνουμε επιστολές στην ΚΟΠ, ο πρόεδρος δεν μένει στα λόγια. Η ΑΕΛ διαχρονικά καταθέτει προτάσεις και ζητά αλλαγές στην διαιτησία αλλά δεν γίνεται τίποτα».