Ικανοποιημένος για τη νίκη αλλά αποφεύγει να μιλήσει για τίτλο ο προπονητής της Πάφος FC, Χένινγκ Μπεργκ. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Ήταν πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ασκήσαμε πίεση κι ευτυχώς καταφέραμε να νικήσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο. Σαν προπονητής σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι. Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να πάρεις το πρωτάθλημα στην Κύπρο, ήταν πολύ δύσκολο με την Ομόνοια, ακόμη πιο δύσκολο με την Πάφος FC! Χρειαστήκαμε να παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα. Είμαστε ενωμένοι, υπάρχει ανταγωνισμός και σωστή νοοτροπία».
Ο Μπεργκ σχολίασε επίσης και την τιμωρία που δέχθηκε για τα συμβάντα στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: «Είμαι ο μόνος προπονητής στην Ευρώπη που τιμωρήθηκα επειδή πανηγύρισα γκολ της ομάδας μου. Ο γυμναστής μας δέχθηκε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών επειδή έσπρωξε κάποιον από την αντίπαλο ομάδα που βρέθηκε στον δικό μας πάγκο.Ακόμα και ο προπονητής τους ήρθε στην πλευρά μας και φώναζε! Μπορείτε να φανταστείτε πόσα παιχνίδια τιμωρία θα δεχόμουν εγώ αν έκανα τα ίδια; Δεν θα ήμουν ξανά στον πάγκο για το υπόλοιπο της σεζόν! Όμως μας δίνει κίνητρο γιατί ξέρουμε ότι πρέπει να παλέψουμε».