Μέσα σε 24 ώρες εξάντλησαν 2.200 εισιτήρια και την Κυριακή το βράδυ θα νιώσουν σαν να είναι έδρα τους, το γήπεδο της Δόξας Κατωκοπιάς.
Βασικά, οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ μίλησαν με την αγορά όλων των εισιτηρίων και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες και σε όλη την ομάδα, πόσο πολύ στηρίζουν και τον επόμενο τους αγώνα.
Το επόμενο βήμα, θα κληθούν να το κάνουν οι παίκτες και ο προπονητής ώστε να πάνε στο γήπεδο και να παίξουν την μπάλα που πρέπει για να νικήσουν και να ευχαριστήσουν τον κόσμο.
Επιπλέον λόγος και κίνητρο αυτός ο παροξυσμός των φιλάθλων ώστε να κάνουν τα πάντα στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.
Από αγωνιστικής πλευράς, τα δεδομένα είναι όπως τα γράψαμε ξανά. Ο Μιλόγεβιτς μπορεί να παρατάξει μία αξιόλογη 11άδα για να πετύχει τον στόχο.
Χριστοδούλου στα δοκάρια, Τσεπάκ δεξιά στην άμυνα και αριστερά ο Γουίλερ αν δεν είναι έτοιμος ο Φεράρι.
Κρέσπο και Ντβάλι κεντρικοί αμυντικοί και στη μεσαία γραμμή Νταουσβίλι-Σαρφό στα σίγουρα με τον Ντάλσιο ή το Βιγιαφάνες στην άλλη θέση.
Μαρκίνιος ή Εφραίμ αριστερά στην επίθεση, δεξιά ο Δώνης και σέντερ φορ μάλλον ο Μάγκλιτσα, εκτός αν επιστρέψει ο Κβιλιτάια στην αρχική 11άδα.
Εκτός αποστολής θα παραμείνουν οι Μπέλετς, Καρώ, Σούσιτς που όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμοι εν όψει του ντέρμπι με την Ομόνοια, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.