Δεν είναι ούτε συνηθισμένο, ούτε και εύκολο για μία ομάδα, σ’ ένα τόσο συναρπαστικό και δύσκολο πρωτάθλημα να πετυχαίνει 5 σερί νίκες και μέχρι στιγμής αυτό το κατάφερε μόνο το ΑΠΟΕΛ, με το Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο.
Πόσο μάλλον, όταν από τις 5 οι τρεις είναι εκτός έδρας ενώ οι δύο από αυτές εναντίον της ΑΕΚ και του Απόλλωνα με συνολικό συντελεστή τερμάτων 7-1.
Το ερώτημα όμως που προβάλλει, είναι ότι η ομάδα δεν μπορεί και δεν δείχνει να μπορεί να…καθαρίζει τα παιχνίδια, ώστε να δείξει ότι μπορεί να επιβληθεί.
Αυτό είναι…το μεγάλο αλλά στη νικηφόρο πορεία της ομάδας και αποτελεί το στοίχημα του Μιλόγεβιτς για να αλλάξει το σκηνικό.
Σημειώνουμε ότι παραμένει το αρνητικό σκηνικό με τα μηδέν γκολ από τους σέντερ φορ. Ένα στατιστικό, που δεν συνάδει σε μία ομάδα η οποία έχει στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είπε ότι «θέλουμε ακόμα λίγο χρόνο και θα στρώσουνε τα πράγματα» και αναμένεται με ενδιαφέρον, πως θα παρουσιαστεί η ομάδα του με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όταν θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο αιώνιο ντέρμπι.
Έχει επίσης ενδιαφέρον να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους πολλούς ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες.
Ο Τσεπάκ, είναι ο τελευταίος αλλά ακόμα και αν το ξεπεράσει δεν δικαιούται να αγωνιστεί στο ντέρμπι. Άρα το ενδιαφέρον, επικεντρώνεται στους Μπέλετς, Φεράρι και Σούσιτς.
Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν με το ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής και στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας, μπαίνουν στο ρυθμό της Ομόνοιας.