Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τη διαδικτυακή τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για εκείνον, ενώ συμπλήρωσε πως δεν είχε επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό.
Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ, που πρόσφατα επέστρεψε στην Basket League για λογαριασμό του Περιστερίου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και ρωτήθηκε για το story του Γιαννακόπουλου, αλλά και το κατά πόσο κινήθηκε ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του το φετινό καλοκαίρι.
«Σίγουρα, είναι πολύ όμορφη αυτή η τοποθέτηση, να την ακούς από έναν πρόεδρο ομάδας και έναν τόσο ισχυρό άνθρωπο. Εγώ, όπως είπα και πρόσφατα, επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό δεν είχα, οπότε… Αυτή είναι η απάντησή μου», σημείωσε.
Όσο για την πιθανή επιστροφή του σε μια ομάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ανέφερε: «Ο στόχος μου είναι να παίξω στην Euroleauge, είμαι στην καλύτερη ηλικία μου και πλέον ωριμάζω και στις σκέψεις μου και στη συμπεριφορά μου. Η συμπεριφορά μου είναι πιο ώριμη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο κόσμος θέλει να δει πως ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι πιο ώριμος στη συμπεριφορά. Αυτό είναι που με έχει φρενάρει και τα τελευταία δυο χρόνια δεν αγωνίζομαι στην Euroleague».