Η Βαλένθια επέστεψε στα τρίποντα μετά από ένα μήνα, καθώς νίκησε με 3-0 την Μπέτις και την άφησε ισόβαθμη στην 4η θέση με Ατλέτικο και Μπιλμπάο.
Στο 9ο λεπτό ο Γκαγιά έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Σίλβα ρίπε όχι στο πλασέ του Ντούρο και στο 18’ ο Ρουίθ πρόλαβε σωτήρια τον Ντούρο. Στο 25ο λεπτό το σουτ του Ζοσέ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 29’ το μονοκόμματο σουτ του Καστιγιέχο, βρήκε τον Σίλβα σε ετοιμότητα.
Στο 31ο λεπτό η Βαλένθια είχε δοκάρι με τον Μούσα ενώ στο 37’ ο Μαμαρντασβίλι είπε όχι σε σουτ του Κρουθ και στο 45+1’ ήταν η σειρά του Σίλβα να αποκρούσει το σουτ του Καστιγιέχο.
Στο 46’ ο Ζοσέ αστόχησε και πάλι από κοντά ενώ στο 54’ το σουτ του Ντούρο πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 61ο λεπτό αποβλήθηκε ο Έντγκαρ με 2η κίτρινη και πριν προλάβει να συνέλθει η Μπέτις, ο Αλμέιδα εκτέλεσε το φάουλ κι έγραψε το 1-0.
Στο 70ο λεπτό το σουτ του Λίνο έφυγε λίγο έξω ενώ στο 81’ o Γκιγιαμόν έγραψε το 2-0 με πέναλτι. Στο 84ο λεπτό το σουτ του Κλάιφερτ έξυσε το δοκάρι της Μπέτις. Στο 89ο λεπτό ο Λίνο άδειασε τους Ρουίθ, Πετσέγια και Ακουοκού αλά πάσαρε άστοχα αλλά στο 90+4′ μετά από κάθετη του Γκαγιά, ο Κλάιφερτ πλάσαρε από κοντά για το 3-0.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Τσέμερτ, Γκαγιά, Οζκατσάρ, Κορέια, Καστιγιέχο (68’ Κλάιφερτ), Αλμέιδα, Μούσα (85’ Φουλκιέ), Νίκο Γκονθάλεθ (78’ Γκιγιαμόν), Λίνο, Ντούρο (78’ Μάρκος Αντρέ)

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Ρουίθ, Μορένο, Σαμπαλί (82’ Ρουϊμπάλ), Έντγκαρ Γκονθάλεθ, Κανάλες, Καρβάλιο (57’ Ρόδρι), Χουάν Κρουθ (64’ Πετσέγια), Ροντρίγκες (57’ Ακουοκού), Ζοσέ, Λουίζ Ενρίκε.