Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισχυρίστηκε πως η Μάντσεστερ Σίτι έκανε προσπάθεια για να τον αποκτήσει, αλλά αυτός προτίμησε να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι «Πολίτες» τον… αδειάζουν.
Στην περίφημη συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είπε πολλά που προκάλεσαν ντόρο. Ένα εξ αυτών ήταν πως πέρυσι το καλοκαίρι η Σίτι έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ο ίδιος σκέφτηκε την πρόταση που του έγινε και τελικά λειτούργησε περισσότερα συναισθηματικά και προτίμησε να φορέσει ξανά τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».
Ωστόσο, σύμφωνα με το ESPN, η Μάντσεστερ Σίτι διαψεύδει και ότι ενδιαφέρθηκε και ότι έκανε προσπάθεια να αποκτήσει τον Κριστιάνο. «Ήμουν πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι το 2021. Με εξέπληξε, καθώς προσπάθησαν σκληρά να με αποκτήσουν. Αλλά με την ιστορία μου στη Γιουνάιτεντ, η καρδιά μου μου είπε ότι δεν μπορώ να πάω μαζί τους.
Ο Γκουαρδιόλα είπε ότι προσπάθησαν σκληρά να με πάρουν. Αλλά η καρδιά μου, τα συναισθήματά μου και ό,τι είχα κάνει πριν – και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον – έκαναν τη διαφορά« ήταν τα λόγια του Ρονάλντο.