Το ενδιαφέρον της για τον Μέμφις Ντεπάι έχει εκφράσει η Ρόμα, όπως αναφέρουν Μέσα της Ιταλίας.
Το όνομα του Ολλανδού είχε συνδεθεί το καλοκαίρι με την Γιουβέντους, αλλά σύμφωνα με το «Calcio Mercato», μπαίνει και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στην “μάχη” για την απόκτηση του Ντεπάι.
Ο Ολλανδός βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2021 και ήταν ένα σημαντικότατο στέλεχος της ομάδας την δύσκολη περσινή σεζόν που διένυσαν οι «μπλαουγκράνα». Φέτος η κατάσταση έχει αλλάξει, καθώς με τις μεταγραφές που πραγματοποίησαν το καλοκαίρι ο Ντεπάι δεν χωράει στα πλάνα του Τσάβι και βρίσκεται πιο πίσω από τους Ντεμπελέ και Φάτι στις προτιμήσεις του Ισπανού. Έχει αγωνιστεί σε μόλις τρεις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με 131 συνολικά λεπτά συμμετοχής, ενώ αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που τον έχει αφήσει εκτός δράσης.
Με αυτά τα δεδομένα, η Ρόμα αναμένεται να κινηθεί για τον 28χρονο επιθετικό τον Γενάρη, αφού πρώτα γίνει αξιολόγηση για τις ανάγκες ενίσχυσης της ομάδας. Η αποχώρηση του, πάντως, από την Μπαρτσελόνα θεωρείται δεδομένη και το μόνο που μένει είναι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.