Για τη νίκη επί του Απόλλωνα και τη συνέχεια μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Για την επιτυχία: «Ήταν μια νίκη ψυχολογίας, μια νίκη αποδείξεων ότι μπορούμε να νικήσουμε τέτοιες ομάδες. Μας είχε πληγώσει πάρα πολύ η ήττα από την ΑΕΚ. Θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε κι αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η έκταση του σκορ είναι ένα σημείο αναφοράς αλλά περισσότερο μας ικανοποιεί το ότι νικήσαμε».

Αν μπορεί φέτος για το κάτι παραπάνω: «Είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα. Είχαμε κάνει ένα σπουδαίο διπλό επί του ΑΠΟΕΛ και την επόμενη αγωνιστική χάσαμε από την Καρμιώτισσα. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη ως Άρης, να αποκτήσουμε τη νοοτροπία που πρέπει. Πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε τη νοοτροπία να κερδίζουμε παιχνίδια… must win. Τότε θα δείξουμε αν μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω φέτος».

Για τη συνέχεια: «Είχα την ευκαιρία να ζήσω την προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό. Είμαστε μία πολύ αθλητική ομάδα και αυτό είναι κάτι πολύ απαραίτητο. Το ερώτημα για μας παραμένει, τι θα κάνει η ομάδα όταν θα είναι το φαβορί ή σε αγώνες που θα είναι πολύ σημαντικούς, όπως στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Σε παιχνίδια που ήμασταν ξεκάθαρο φαβορί, δεν τα πήγαμε καλά».