Ο Μπράντον Μπάρκερ, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στη διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.
Τι είπε:
Αρχικά: «Είναι ένα μεγάλο γεγονός για την Ομόνοια. Το να έρχεται μια μεγάλη ομάδα με κορυφαίους ποδοσφαιριστές, όπως η Γιουνάιτεντ στην Κύπρο. Είμαστε όλοι  ενθουσιασμένοι στην ομάδα γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να κοντραριστούμε με τοπ αντιπάλους».
Για την παρουσία του στην Κύπρο έως τώρα: «Είναι διαφορετικά από εκεί που αγωνιζόμουν πριν, όμως υπάρχει μια λάθος εντύπωση για το επίπεδο εδώ στην Κύπρο. Είναι ψηλό το επίπεδο και πρέπει να έρθει κάποιος εδώ για να το διαπιστώσει. Υπάρχουν πολλοί ποιοτικές ειδικά στην Ομόνοια και είναι κάτι που με έχει εντυπωσιάσει και με ξαφνιάσει».
Πόσο ιδιαίτερο είναι για τον ίδιο το ματς και ποιο το κλίμα στις προπονήσεις: «Είναι ξεχωριστό γιατί μεγάλωσα στο Μάντσεστερ. Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε καλή απόδοση και γενικά για να κερδίσουμε κάτι από τον όμιλο. Θα τα δώσουμε όλα. Η ομάδα έδωσε πολλά πέρσι, πάλεψε για να έχει αυτή τη θέση και θα το απολαύσουμε αλλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί».
Ποιο είναι το κλειδί: «Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες, αλλά όταν μπούμε στο γήπεδο πρέπει να τα δώσουμε όλα και να ξεχάσουμε ποιοι είναι απέναντι μας».