Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17/10, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Καραϊσκάκη με τον Εμβιλά να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να τοποθετείται στον άξονα. Ο αγώνας δρόμου των Αραμπί και Άβιλα.
Ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα (17/10, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) δίνει στο Καραϊσκάκη ένα κομβικό παιχνίδι, καθώς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τον τρίποντο, ώστε να βρεθούν στο +5 από τον Δικέφαλο και να συνεχίσουν το κυνήγι της κορυφής.
Ο Μίτσελ έχει ακόμη μία προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να βγάλει την τελική αποστολή για το σπουδαίο παιχνίδι, αλλά και για να καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση.
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ερυθρόλευκη ομάδα είναι η χρησιμοποίηση του Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος μέσος αποκόμισε τραυματισμό στο ματς με την Καραμπάγκ, ωστόσο θα είναι διαθέσιμος, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής, καθώς το πρήξιμο υποχώρησε.
Η τοποθέτηση του Εμβιλά στον άξονα στο πλευρό του Ίνμπομ Χουάνγκ μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική όσον αφορά στον έλεγχο του κέντρου που θα θέλει να έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος μέσος θέλει να αγωνιστεί, ενώ το ίδιο επιθυμεί και ο Μίτσελ.

Αγώνας δρόμου για Αραμπί και Άβιλα
Την ίδια ώρα αγώνα δρόμου για να συμπεριληφθούν στην αποστολή κάνουν ο Αραμπί και ο Άβιλα. Ο Μαροκινός έχει ανεβάσει στροφές, δουλεύει σκληρά για την επιστροφή και αν τα καταφέρει την Κυριακή (16/10), δηλαδή νωρίτερα του αναμενομένου, θα είναι μία μεγάλη έκπληξη. Αυτή η περίπτωση θα προσθέσει στον Μίτσελ ένα ακόμη “όπλο” στη φαρέτρα για ώρα ανάγκης.
Καθοριστική θα είναι η τελευταία προπόνηση και για τον Άβιλα. Εάν προλάβει και αγωνιστεί, τότε θα λύσει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Ισπανού προπονητή. Ο Βρσάλικο είναι δύσκολο να προλάβει, ο Ανδρούτσος προπονείται εσχάτως με την πρώτη ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο αν δεν αγωνιστεί ο Άβιλα, τότε στην δεξιά πλευρά της άμυνας θα χρησιμοποιηθεί ο Μάριος Βρουσάι.

Με Μπακαμπού και Χάμες
Το δίλημμα για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ παραμένει. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φαίνεται να είναι το φαβορί, έπειτα από το ματς κόντρα στην Καραμπάγκ, ωστόσο ο Μίτσελ θέλει να κρατήσει ζεστό και τον Τζολάκη. Πάντως, ο Ισπανός έχει δύο τερματοφύλακες που παλεύουν για τη μία θέση και έτσι “τρίβει” τα χέρια του.
Το αμυντικό δίδυμο αναμένεται να συνθέσουν Μπα και Παπασταθόπουλος, ενώ υπάρχει ο Ντόι, ο οποίος τα πήγε περίφημα στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά και ο Σισέ. Στο αριστερό “φτερό” της άμυνας πρόκειται να παίξει ο Ρέαμπτσουκ και ο Βρουσάι ή ο Άβιλα στα δεξιά. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά Εμβιλά και Ίνμπομ Χουάνγκ θα τοποθετηθούν στον άξονα.
Φυσικά μπροστά τους θα αγωνιστεί ένα από τα μεγαλύτερα “όπλα” του Μίτσελ, ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έδωσε ασίστ κόντρα στον ΟΦΗ και θέλει να συνεχίσει με παρόμοιο τρόπο. Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Μασούρας και ο Μπιέλ θα διεκδικήσουν δύο θέσεις στα επιθετικά άκρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μπακαμπού.
Ο γεννημένος στη Γαλλία αλλά διεθνής με τον Κονγκό επιθετικός βρίσκεται επίσης σε φόρμα και θέλει να πετύχει το πρώτο του γκολ σε ντέρμπι φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.