Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλων μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.
Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Θεωρούμε πως ναι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Όσο παίζουμε Ευρώπη στόχος μας είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Πάμε εκεί μόνο για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει πολύ με τον κύριο Πετράκη, έγινε μια πιο συμπαγής ομάδα, αλλά θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη, αυτό να περιμένετε από τον Απόλλων. Θέλουμε να πάρουμε την ουσία και να επιστρέψουμε στη Λεμεσό για να πάμε στο Ευρωπαϊκό ματς με άλλη ψυχολογία».

Για το τι θα κρίνει τον αγώνα: «Η απόδοση μας μπορεί να καθορίσει τον αγώνα. Εμείς πάμε συγκεντρωμένοι στον στόχο, να κάνουμε το καθήκον μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι παράγοντες, αν κάτι πάει στραβά και όλα αυτά, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κατακτήσουμε τη νίκη».

Για τους Ρομπέρζ, Πεϊμπέρνς και Αλεσάμι: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία χρονοδιαγραμμάτων. Θα αξιολογείται καθημερινά για να δούμε πότε θα επιστρέψει. Είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα. Θα είναι σήμερα εκτός και για το ματς με την Ντνίπρο. Ο Πεϊμπέρνς βρίσκεται πολύ κοντά στην επανένταξη του στην ομάδα, ενώ ο Αλεσάμι βρίσκεται στη διάθεση του Νταβίντ Καταλά. Αυτό όμως, που μας απασχολεί είναι πως θα επιστρέψουμε στη Λεμεσό με τη νίκη γιατί την ιστορία την γράφουν οι παρόντες».

Για το ματς με τον Άρη: «Με τον Άρη χάσαμε στις λεπτομέρειες. Υπήρχε πνευματική κούραση γιατί δίνουμε ματς κάθε 72 ώρες. Δεν κινδυνέψαμε στο α’ μέρος, είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Το κατάφερε ο Άρης και για αυτό τον συγχαρήκαμε».

Πόσο κόσμο περιμένουν στο ΓΣΠ: «Περιμένουμε 1000 άτομα»

Για το ματς με την Ντνίπρο: «Η αναμέτρηση στο Κόσιτσε είναι όλα τα λεφτά. Αν εκεί επικρατήσει ο Απόλλων τότε θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και το ότι θα γίνει Κυριακή (30/10) ενώ ο Απόλλων θα έρθει από ταξίδι : «Για να είμαστε σωστοί, πρέπει να διευκρινίσουμε κάτι. Είχαμε πει εμείς ως Απόλλων να οριστεί την Κυριακή (30/10) το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ γιατί νομίζαμε θα παίρναμε την πρόκριση επί της Βαντούζ. Τελικά παίζουμε τον «τελικό» με την Ντνίπρο και είναι συνειδητή επιλογή του Απόλλων. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός και δεν έχουμε κανένα παράπονο από την ομοσπονδία».