Ο Τσόφι έφυγε, ο Μποκέτι ήρθε αλλά η Βερόνα δεν άλλαξε καθόλου! Η Σασουόλο ήταν καλύτερη, της έκανε την ανατροπή (2-1) και την άφησε στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Μια από τα ίδια για τη Βερόνα! Παρότι άλλαξε προπονητή, με τον Μποκέτι να διαδέχεται τον Τσόφι, η Ελλάς είχε κακό πρόσωπο ξανά στο «Mapei» και γνώρισε την ήττα με ανατροπή από τη Σασουόλο (2-1), μένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού.
Παρόλα αυτά, το ματς στο ξεκίνημά του δεν προμήνυε κάτι τέτοιο. Διότι η Βερόνα με ανεβασμένη ψυχολογία από την ανατροπή, βρήκε γκολ πριν καν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό με τον Τσεκερίνι… παγώνοντας τους γηπεδούχους. Το τέρμα αυτό έδωσε τρελό ρυθμό στο παιχνίδι, με την Σασουόλο ως συνήθως να κάνει run & gun τα παιχνίδια της και να βρίσκει τελικά την ισοφάριση στο 32′. Εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας που ξεκίνησε από την άμυνα και κατέληξε σε φοβερό σόλο και άψογο τελείωμα του Λοριέν για το 1-1, που παρέμεινε ως το ημίχρονο.
Ίδιος φρενήρης ρυθμός και στο δεύτερο μέρος, με την Σασουόλο να απειλεί διαρκώς, να έχει δοκάρι με τον Λοριέν αλλά να βλέπει και τον Κονσίλι με απίθανες επεμβάσεις να σταματάει τους παίκτες της Βερόνα. Μέχρι που ήρθε ο Τραορέ να κάνει ωραία ενέργεια και το γύρισμα παράλληλα με την εστία, με τον Φρατέσι να πλασάρει ιδανικά στην κίνηση τον Μοντιπό στο 74ο λεπτό για την ανατροπή (2-1). Η Σασουόλο κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα ως το φινάλε με σχετική άνεση, αν και χρειάστηκε μια επέμβαση του Κονσίλι στο 88΄, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες.