Είδε αυτά που δεν του άρεσαν ( και ήταν αρκετά) ο Μιλόγεβιτς και πρόθεση του είναι να τα διορθώσει εν όψει της πρώτης δύσκολης του αποστολής στο πρωτάθλημα, την Κυριακή με τον Ακρίτα, εκτός έδρας.
Η έλλειψη φαντασίας στο παιχνίδι της ομάδας, η απουσία για μία ακόμα φορά της καλής οργάνωσης (βλέπε μεσοεπιθετικά) με αποκορύφωμα την κακή απόδοση στο α΄ημίχρονο ήταν ξεκάθαρα και σε γυμνό μάτι.
Βασικά, οι γνωστές φετινές παθογένειες, επαναλήφθηκαν στο πρώτο ματς του Σέρβου κόουτς και είναι πλέον δική του δουλειά να μην συνεχίσουν να εμφανίζονται.
Η ανάγκη για επιστροφή στα νίκες, επιβάλλει θα λέγαμε στο Βλάνταν να βρει τον τρόπο να παρουσιάσει ένα καλύτερο ΑΠΟΕΛ.
Έχει ενδιαφέρον, ποιες θα είναι οι επιλογές του για την αρχική 11άδα, έχοντας πλέον και το πρόβλημα του Λούκας Βιγιαφάνες. Θυμίζουμε ότι εμπιστεύθηκε τον Νταουσβίλι στο ματς κυπέλλου, άφησε τον Κοσταντίνοφ εκτός αποστολής ( για λόγους ξεκούρασης) ενώ ενδεχομένως να προβληματιστεί για τους ακραίους επιθετικούς (Μαρκίνιος-Δώνης) οι οποίοι προσπαθούν μεν, αλλά δεν έχουν ουσία στο παιχνίδι τους.
Έχει άλλωστε έτοιμους τον Εφραίμ, το Ντογκαλά και το Μπλουμ ενώ υπάρχει στο ρόστερ και ο Θεοδώρου, αν θελήσει να προβεί σε αλλαγές.