Μετά την είδηση ότι ο Μέισον Γκρίνγουντ συνελήφθη ξανά λόγω παραβίασης των περιοριστικών μέτρων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκρινε σκόπιμο να επισημάνει πως ο 21χρονος εξακολουθεί να παραμένει εκτός ομάδας.
Ο Μέισον Γκρίνγουντ, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (15/10), συνελήφθη ξανά από τις αγγλικές Αρχές, καθώς παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που του έχουν επιβληθεί μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, αλλά και για απειλές θανάτου εις βάρος της πρώην συντρόφου του.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη νέα εξέλιξη στην υπόθεση του παίκτη έκρινε σκόπιμο να επισημάνει με ανακοίνωσή της πως ο 21χρονος παραμένει εκτός ομάδας.
Ωστόσο, ο Γκρίνγουντ πληρώνεται κανονικά από τον σύλλογο μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα, λαμβάνοντας 350.000 ευρώ τον μήνα.
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημειώνει ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του Μέισον Γκρίνγουντ από την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος.
Παραμένει σε αναστολή από τον σύλλογο, εν αναμονή της έκβασης της δικαστικής διαδικασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ.
Θυμίζουμε ότι ο νεαρός επιθετικός συνελήφθη τον Ιανουάριο μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της πρώην συντρόφου στο διαδίκτυο, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό.