Μέχρι και το ντέρμπι με την Ανόρθωση στεκόμασταν στο στοιχείο που στοίχιζε στον Απόλλωνα και δεν έπαιρνε τα παιχνίδια, με τον Καταλά και τους παίκτες να έδειξαν προς στιγμήν και στο «ΠΑΠ» και κόντρα στην Αλκμαάρ ότι βρήκαν τη λύση.
Στο παιχνίδι με τον Άρη η ομάδα… επέστρεψε στα παλιά (όχι πολύ παλιά), είχε κενά διαστήματα, δεν εκμεταλλεύτηκε το δικό της καλό διάστημα και ε τα το 1-0 του Άρη… τα παράτησε.
Το τελευταίο από τα τρία το οποίο ακούγεται και ως το πιο σκληρό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά προσπάθησε να το μεταφέρει και με τον δικό του τρόπο ο Νταβίντ Καταλά.
Χάθηκε μια ευκαιρία για τους «γαλάζιους» να αφήσουν πέντε βαθμούς πίσω τους, πέντε βαθμούς από την κορυφή άλλον έναν βασικός ανταγωνιστή όπως ο Άρης και αντ’ αυτού έμειναν πίσω από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και απέχουν οι ίδιοι πλέον τρεις βαθμούς από την κορυφή.
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΖ
Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Άρη ο Βαλεντίν Ρομπέρζ και αμέσως σήμανε συναγερμός στις τάξεις του Απόλλωνα.
Ο Καταλά ήταν καθησυχαστικός αλλά θα πρέπει ο Γάλλος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί επ’ ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε.