Όση υπομονή και αν θέλει κάποιος να κάνει, όση πίστωση και αν πρέπει να κάνει και όση επιείκεια θέλει να δείξει, δεν μπορεί παρά να δει την αλήθεια για αυτή την ομάδα που βλέπουμε εδώ και 6 αγώνες στο πρωτάθλημα.
Αυτή δεν είναι Ανόρθωση. Δεν είναι η ομάδα που οραματίστηκαν οι φίλοι της, όταν πάρθηκε η απόφαση να γίνουν οι σαρωτικές αλλαγές.
Το σκηνικό όμως, όχι μόνο δεν έγινε καλύτερο από πέρσι, αλλά δείχνει και μοιάζει να είναι χειρότερο.
Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα και πιο πολύ οι εμφανίσεις. Αν μετά τη συντριβή από την ΑΕΚ, ρίχθηκε όλη η ευθύνη στο Μίλανιτς με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του, αυτό που είδαμε με τον Απόλλωνα, κάθε άλλο παρά δείγμα βελτίωσης από το νέο προπονητή ήταν.
Σαφώς και δεν θα βιαστούμε να καταδικάσουμε τον κύριο Μουνιόθ, όμως αν το ρόστερ που παρέλαβε δε μπορεί να δείξει κάτι καλύτερο στη συνέχεια, τότε, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί που πάει υ ευθύνη και ασφαλώς, πάει σε εκείνους που έφτιαξαν το ρόστερ.
Μοιραία λοιπόν, αρχίζει η έντονη αμφισβήτηση και μουρμούρα στο Νεόφυτο Λάρκου. Γιατί, αυτός είχε το πρόσταγμα να βρει πρώτα προπονητή, στη συνέχεια παίκτες και ξανά το νέο προπονητή.
Άρα λοιπόν με 7 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές και μάλιστα όλοι με ομάδες που έχουν σαν στόχο την παραμονή ( Ολυμπιακός-Καρμιώτισσα-Ακρίτας) η Ανόρθωση μοιάζει με ομάδα που θα συναντήσει μεγάλες δυσκολίες για να τραβήξει στην πορεία που αρμόζει στην ιστορία της.