O εντυπωσιακός μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ, βρίσκεται στη λίστα πολλών ομάδων της Premier League, με τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ κατά σειρά να παρουσιάζονται ως φαβορί για την απόκτησή του.
Ο 19χρονος Μπέλιγχαμ της Ντόρτμουντ παρουσιάζει μια σπάνια τεχνική κατάρτιση και αγωνιστική ωριμότητα για την ηλικία του και έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Premier League και όχι μόνο.
Μέχρι πρόσφατα η Λίβερπουλ παρουσιαζόταν ως η ομάδα που «έψηνε» πιο πολύ τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον Γιούργκεν Κλοπ και τους συνεργάτες του να έχουν σχεδιάσει το πλάνο για να τον φέρουν στο «Άνφιλντ». Όμως, το πλάνο αυτό ίσως να μην ολοκληρωθεί επιτυχώς καθώς σημερινό (11/10) δημοσίευμα της αγγλικής Mirror έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα .
Η Άρσεναλ αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως ελκυστικότερος προορισμός στα μάτια του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με την εξαιρετική φόρμα της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα να πείθει πως οι «κανονιέρηδες» θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για το UEFA Champions League της επόμενης περιόδου. Αυτό φαίνεται να είναι και το βασικό πλεονέκτημα της Άρσεναλ απέναντι στη Λίβερπουλ για την «μάχη» της απόκτησης του ταλαντούχου Άγγλου διεθνή, δεδομένης της επιθυμίας του να αγωνίζεται στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Θυμίζουμε πως η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου βρίσκεται στο +14 από τους «ρεντς» στη βαθμολογία της Premier League μετά την ολοκλήρωση των εννέα πρώτων αγωνιστικών και το μεταξύ τους 3-2 στο «Έμιρεϊτς».