Στην ΑΕΛ συνεχίζουν την προετοιμασία της ομάδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Στο συγκεκριμένο ματς, ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, πέραν των αμφίβολων Κασάνικλιτς, Τεσέϊρα και Φιλίποβιτς δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσιμπόλα και Ζντραβκόφσκι, καθώς αμφότεροι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών. Αυτό σημαίνει ότι κατά τα 2/3 θα αλλάξει η μεσαία γραμμή της.
Πάλι καλά θα λένε στην ΑΕΛ που επέστρεψε ο Μεντόγιεβιτς και δίνει επιπλέον επιλογή στον 61χρονο τεχνικό του. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι επιλογές των Παπαφώτη και Κοντινέλλα  για να αποτελέσουν τον παρτενέρ του Σέρβου στη μεσαία γραμμή. Ο Κύπριος μέσος φαντάζει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στην 11άδα καθώς έχει πιο επιθετικά χαρακτηριστικά από τον Κοντινέλλα.
Ο Σκοπιανός κόουτς, θα επιλέξει την 11άδα του με γνώμονα το ότι η ομάδα του θα θέλει να επιτεθεί και να αναλάβει τα ηνία του ματς από το πρώτο… δευτερόλεπτο.
Ο Μιραλάς αναμένεται να έχει ένα πιο ελεύθερο ρόλο, αλλά θα χρειαστεί βοήθεια για να μεταφερθεί η μπάλα με σωστό τρόπο μπροστά.

Αριστείδου Μιχαήλ