Ντούμπλαρε τις νίκες ενάντια στη Μίλαν η Τσέλσι, που επιβλήθηκε 2-0 των «ροσονέρι» στο Μιλάνο με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο και έκανε μεγάλο βήμα πρωτιάς. Όσο για τους πρωταθλητές Ιταλίας; Ισοβαθμούν στην 3η θέση μαζί με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ…
Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 21ο λεπτό έμειναν πίσω στο σκορ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο – σε φάση όπου αποβλήθηκε ο Τομόρι!
Ο Ζιρού απέτυχε να ισοφαρίσει με κεφαλιά στο 27’ και στο 34’ ήρθε το 2-0 για τους Λονδρέζους, με τον Ομπαμεγιάνγκ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με ωραίο κοντινό σουτ και να πανηγυρίζει δεόντως απέναντι στην παλιά του ομάδα.
Στο Ζάγκρεμπ, Ντινάμο και Ζάλτσμπουργκ έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς που επίσης κρίθηκε στο πρώτο μέρος. Ο Ζάιβαλντ έβαλε μπροστά τους Αυστριακούς στο 12’ και ο Λιούμπισιτς ισοφάρισε στο 40’, με τους Κροάτες να έχουν ακυρωθέν γκολ στο πρώτο μέρος και δοκάρι στις καθυστερήσεις…
Έτσι, η ομάδα του Ματίας Γιάισλε παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, ενώ οι Κροάτες ισοβαθμούν με τη Μίλαν αλλά δεν έχουν τεθεί σε καμία περίπτωση εκτός διεκδίκησης είτε της πρόκρισης, είτε του εισιτηρίου για το Europa League.

Τα αποτελέσματα
Μίλαν-Τσέλσι 0-2
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Ζάλτσμπουργκ 1-1

Η βαθμολογία
1.Τσέλσι 7 (6-2)
2.Ζάλτσμπουργκ 6 (4-3)
3.Μίλαν 4 (4-7)
4.Ντινάμο Ζάγκρεμπ 4 (3-5)

Η επόμενη αγωνιστική (25/10)
Ζάλτσμπουργκ-Τσέλσι
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Μίλαν