Μπορούσια Ντόρτμουντ και Σεβίλλη ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο ασφυκτικά γεμάτο «Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ», για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου του φετινού Champions League.
Με το εν λόγω αποτέλεσμα να διατηρεί τους Βεστφαλούς σε ρόλο φαβορί για την δεύτερη θέση του γκρουπ, να επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν την τρίτη στον «τελικό» της επόμενης αγωνιστικής με την Κοπεγχάγη και να δίνει στη… Μάντσεστερ Σίτι την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης!
Η Σεβίλλη πήρε κεφάλι στο σκορ με… κεφαλιά του Νιανζού, με τον πρώην αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου να κάνει «σεφτέ», μετά από… συστημένη εκτέλεση φάουλ του Ράκιτιτς, στο 18ο λεπτό.
Ωστόσο, η Ντόρτμουντ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα, με τον φορμαρισμένο Μπέλιγχαμ πετυχαίνει ένα… τυπικό γκολ χαφ, για το 1-1 στο 41’ και κάνει το 4Χ4 στα ματς του φετινού Champions League!
Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια, με τον σκόρερ τους να αστοχεί στο 41’. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν οι Ανδαλουσιανοί εκείνοι που κατέγραψαν την πιο κλασική ευκαιρία για γκολ, με τον Νιανζού να «σερβίρει» ιδανικά στον Λαμέλα, στο 67ο λεπτό, αλλά τον Αργεντινό άσο να αστοχεί… Με τους Γκερέιρο και Χούμελς να «απαντούν» από πλευράς Μπορούσια και το 1-1 να διατηρείται μέχρι τέλους.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι 0-0
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Σεβίλλη 1-1 (35′ Μπέλιγχαμ – 17′ Νιανζού)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:
1. Μάντσεστερ Σίτι 10 (11-1)
2. Μπορούσια Ντόρτμουντ 7 (9-4)
3. Σεβίλλη 2 (2-9)
4. Κοπεγχάγη 2 (0-8)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (25/10):
Σεβίλλη-Κοπεγχάγη
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι