Η Μπάγερν συνέχισε δυναμικά και έφτασε την τέταρτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, μετά το 2-2 κόντρα στην Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί επικράτησαν 2-0 της Χόφενχαϊμ εκτός έδρας, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και έφτασε τους 22 πόντους στο -1 από την Ουνιόν. Παράλληλα, οι Κράιχγκαουερες παρέμειναν στους 17 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έπειτα από άστοχη κεφαλιά έφτασε στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί περίμενε ο Μουσιάλα, ο οποίος πλάσαρε για το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 38′ με τον Γκνάμπρι να τροφοδοτεί τον Τσούπο Μότινγκ, ο οποίος σκόραρε.

Στις νίκες στο πρωτάθλημα επέστρεψε η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί ξέσπασαν πάνω στην Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου. Επικράτησαν 5-0 και έφτασαν τους 19 πόντους επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στην τετράδα της Bundesliga.

Η “δουλειά” για την ομάδα του Έντιν Τέρζιτς ολοκληρώθηκε ουσιαστικά από το πρώτο μέρος. Ο Μπέλιγγχαμ έκανε το 1-0 στο 2′, ο Ζίλε διπλασίασε τα τέρματα της Ντόρτμουντ στο 13′ και ο Ρέινα ανέβασε περαιτέρω τον δείκτη του σκορ στο 44′. Στο 53′ ο Μπέλιγχαμ πέτυχε το δεύτερό του γκολ και ο Μουκοκό στο 73′ το 5-0.

Η Λειψία πέτυχε μία μεγάλη επιστροφή και απέσπασε την ισοπαλία 3-3 από την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία γκολ με Μπερίσα (34′), Ντεμίροβιτς (51′) και Βάργκας (64′). Ο Ιάγκο αποβλήθηκε στο 65′ με δεύτερη κίτρινη για να μειώσει στο 72′ ο Αντρέ Σίλβα. Ενκουνκού (89′) και Ράμος (90′) έδωσαν τον βαθμό στους ταύρους.

Όμορφο ματς έγινε στη BayArena, με την αναμέτρηση μεταξύ της Λεβερκούζεν και της Βόλφσμπουργκ να λήγει 2-2. Οι ασπιρίνες βρίσκονται στους εννέα βαθμούς και οι λύκοι στις 11. Αμφότερες οι ομάδες παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ