Συνεχίζεται την Κυριακή (16/10) η 8η αγωνιστική της Super League, με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει στις 16:00 το ΑΕΚ – Ατρόμητος με την Ένωση να υποδέχεται τους Περιστεριώτες στην OPAP Arena. Οι κιτρινόμαυροι, που προέρχονται από τρεις σερί νίκες, με την τελευταία να είναι το διπλό κόντρα στον Άρη, βρίσκονται στην 3η θέση με 15 βαθμούς.
Εάν η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα νικήσει τότε θα ανέβει δεύτερη, ξεπερνώντας τον Βόλο και μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που είναι στο +6. Από την άλλη, ο Ατρόμητος είναι 11ος με 11 βαθμούς.
Στην αποστολή της Ένωσης επέστρεψε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, καθώς ξεπέρασε την ίωση, ενώ ο Σιντιμπέ δεν πρόλαβε να “μπει”. Εκτός επίσης, παρέμεινε και ο Γιώργος Τζαβέλλας, όπως κι ο Τσούμπερ που υπέστη θλάση στους κοιλιακούς.
Στη συνέχεια ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στις 18:00, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς, ώστε να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις, όπου βρίσκονται έχοντας μόλις 4 βαθμούς.
Λίγο αργότερα, στις 19:30, η Λαμία θα υποδεχθεί τον αήττητο Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να συνεχίσει το σερί του και να κάνει το 8 στα 8. Η ομάδα της Φθιώτιδας είναι 10η με συγκομιδή επτά βαθμούς.
Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το διάστρεμμα α’ βαθμού που υπέστη στον αγώνα με τον Αστέρα, ενώ οι Σπόραρ και Κώτσιρας παρέμειναν εκτός.
Κυριακή 16 Οκτωβρίου
16:00 Super League: ΑΕΚ – Ατρόμητος
18:00 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ
19:30 Super League: Λαμία – Παναθηναϊκός
20:30 Super League: Αστέρας – Παναιτωλικός