Χέρι-χέρι στην κορυφή του ομίλου η Μπενφίκα με την Παρί Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και μοιράζονται την πρώτη θέση.
Κορυφαίος ο Βλαχοδήμος με πάμπολλες μεγάλες επεμβάσεις, σταμάτησε την Παρί που προερχόταν από 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
Στο 8ο λεπτό ο Γκονσάλο Ράμος βρέθηκε απέναντι στον Ντοναρούμα και τον πλάσαρε αλλά ο Ιταλός έσωσε με τα πόδια εντυπωσιακά. Μάλιστα στο 14’ μετά από λάθος του Μέσι, ο Ράμος βρέθηκε ξανά σε θέση βολής και σούταρε αλλά ο Ντοναρούμα έσωσε ξανά με διπλή προσπάθεια.
Και τελικά στο 24ο λεπτό οι Μέσι, Νεϊμάρ κι Εμπαπέ άλλαξαν πανέμορφα και ο Αργεντινός με απίθανο πλασέ στην κίνηση έξω από την περιοχή, έκανε το 0-1.
Στο 37ο λεπτό ο Νέρες κέρδισε τις κόντρες, ο Αντόνιο Σίλβα έκανε το σουτ από το πέναλτι και ο Ντοναρούμα έβγαλε ξανά σε κόρνερ ενώ στο 41’ ο Έντσο Φερνάντες σέντραρε από αριστερά και ο Ντανίλο πέτυχε αυτογκόλ για το 1-1.
Στο 49ο λεπτό ο Βλαχοδήμος έσωσε μετά από σουτ του Χακίμι από δεξιά και στη συνέχεια ο Νεϊμάρ έπιασε φοβερό ψαλιδάκι από κοντά κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 51’ μετά από σέντρα του Χακίμι από δεξιά, ο Εμπαπέ δεν μπόρεσε να μπει στη φάση και ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε ενώ στο 55’ ο Έλληνας κίπερ έβγαλε και την εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ.
Μάλιστα στο 61’ ο Μέσι άνοιξε δεξιά στον Χακίμι που σούταρε με τη μία και είδε τον Βλαχοδήμο να τον νικά ενώ στο 67’ μετά από φάουλ του Γριμάλδο από δεξιά, ο Οταμέντι έπιασε τη γυριστή κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο.
Στο 69’ ο Εμπαπέ έπιασε φοβερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Βλαχοδήμος απογειώθηκε κι έβγαλε σε κόρνερ και στο 80’ ο Μέσι έχασε το κοντρόλ προ του Έλληνα γκολκίπερ. Στο επόμενο λεπτό ο Ράφα Σίλβα έκανε μαγική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Ντοναρούμα του είπε όχι.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Γριμάλδο, Μπα, Οταμέντι, Φλορεντίνο, Αντόνιο Σίλβα, Φερνάντες (78’ Άουρσνες), Ράφα Σίλβα, Ζοάο Μάριο, Νέρες, Γκονσάλο Ράμος (78’ Ντράξλερ)
ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Ράμος, Μαρκίνιος, Ντανίλο, Νούνο Μέντες (67’ Μπερνάτ), Βιτίνια (88’ Φαμπιάν Ρουίθ), Βεράτι, Νεϊμάρ, Μέσι (82’ Σαράμπια), Εμπαπέ