Η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της κόντρα στη Μακάμπι, την κέρδισε, έστω και δύσκολα, με 3-1 και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο. Τρεις ασίστ ο Ντι Μαρία.
Στο 11ο λεπτό ο Κόστιτς άνοιξε δεξιά στον Κουαδράδο κι εκείνος γύρισε στον Βλάχοβιτς, με τον Σέρβο να πλασάρει και να βλέπει τον Κοέν να σώζει ενώ στο 13’ ο Κόστιτς σέντραρε από αριστερά και ο Βλάχοβιτς πλάσαρε από το πέναλτι αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι της Μακάμπι.
Στο 35’ το σουτ του Τσιμπότα από το πέναλτι κόντραρε σε σώματα και στο ίδιο λεπτό ο Ντι Μαρία έβγαλε κάθετα στον Ραμπιό που με ξερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
Μάλιστα στο 50’ ο Ντι Μαρία έβγαλε μαγική κάθετη στον Βλάχοβιτς που έφυγε μόνος λίγο κάτω από το κέντρο και πλάσαρε τον Κοέν για το 2-0.
Στο 59’ ο Κοέν νίκησε τον Βλάχοβιτς σε μοναδικό τετ α τετ και στην επαναφορά ο Ντι Μαρία έκανε το σουτ αλλά ο Σεκ του έβαλε σωτήρια την προβολή. Στο 62’ ο Σέζνι και το δοκα΄ρι έσωσαν τη Γιουβέντους μετά από μακρινό σουτ του Ατζιλί και στο 63’ ο Κοέν πρόλαβε τον Ραμπιό ενώ στο 65’ ακυρώθηκε το γκολ του Βλάχοβιτς για οριακό οφσάιντ.
Και στο 75ο λεπτό η Μακάμπι έφυγε στην κόντρα, ο Τσερί έβγαλε κάθετα στον Ντέιβιντ που απέφυγε και τον Σέζνι και πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-1, ενώ στο 81’ η εκτέλεση φάουλ του Ατζιλί σταμάτησε στο δοκάρι.
Ωστόσο στο 83’ ο Ντι Μαρία εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Ραμπιό με κεφαλιά έγραψε το 3-1. Στο 90’ ο Κεν νικήθηκε από τον Κοέν και στην κόντρα ο Ατζιλί είχε κι άλλο δοκα΄ρι
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο (46’ Σάντρο), Μπρέμερ, Κόστιτς (66’ Λοκατέλι), Ντανίλο, ΜακΚένι, Παρέδες (85’ Μιρέτι), Ραμπιό, Κουαδράδο (67’ Μπονούτσι), Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς (73’ Κεν)
ΜΑΚΑΜΠΙ: Κοέν, Σούντγκρεν, Μοχάμεντ (84’ Ρουκάβιτσα), Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ (60’ Χαζίζα), Σεκ, Τσιμπότα (60’ Ατζιλί), Μπατουμπινσικά, Αμπού Φανί (72’ Λαβί), Τσερί, Πιερό (73’ Ντέιβιντ).