Η ΑΕΛ απογοήτευσε και πάλι απόψε χάνοντας από την Δόξα και δεχόμενη τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς. Οι γαλαζοκίτρινοι βαδίζουν σε επικίνδυνα μονοπάτια όπως πάνε και αν δεν συνέλθουν σύντομα τότε θα βρεθούνε σε δύσκολη θέση και θα μπλεχτούν σε περιπέτειες.
Η ομάδα δείχνει να μην έχει καθόλου ψυχολογία στο παιχνίδι, να μην είναι δουλεμένη ενώ το γκολ δεν έρχεται ούτε με αίτηση. Όλα αυτά είναι σημάδια ότι δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα και αν δεν βρεθεί ο τρόπος να συνέλθουν τότε θα γίνουν ακόμα χειρότερα.
Μπορεί να είμαστε στην τέταρτη αγωνιστική αλλά η εικόνα που βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι ανησυχητική. Ο κόσμος αποδοκίμασε, ενώ έμειναν και αρκετή ώρα έξω από το γήπεδο διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που δεν λέει να αλλάξει.
Όπως δείχνουν έχουν γίνει αρκετά λάθη στον προγραμματισμό και κακές εκτιμήσεις για την ποιότητα παικτών όχι μόνο όσων ήρθαν αλλά και από αυτούς που τους ζητήθηκε και αποχώρησαν.
Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη και το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να έρθει ο νέος προπονητής. Η ΑΕΛ θέλει ένα άνθρωπο να της δώσει ξανά ψυχολογία και να την βάλει στον σωστό δρόμο.
Όσο δεν γίνεται αυτό, να βρει δηλαδή η ομάδα τον καλό της εαυτό, ότι και να κάνουν, όσο και να στηρίξει ο κόσμος δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Οι οπαδοί έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους  εισπράττοντας όμως απογοήτευση από του ποδοσφαιριστές.

Αριστείδου Μιχαήλ