Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια κρέμασε ο Αΐλτον Αλμέιδα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ο οποίος πέρασε από την Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ, γράφοντας με τα πιο χρυσά του γράμματα τ’ όνομα του στην ιστορία των γαλαζοκιτρίνων, σταματάει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 38 ετών.
Η ανάρτηση του:
«Γεια σε όλους. Είμαι εδώ για να ανακοινώσω το τέλος της επαγγελματικής μου καριέρας ως ποδοσφαιριστής. Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε όλους όσοι με βοήθησαν σε όλη αυτή την πορεία και με έκαναν να ζήσω το όνειρο μου και να πετύχω κάτι που έμοιαζε απίστευτο στην αρχή. Ο Θεός πάντα ήταν στο πλάι μου βάζοντας καταπληκτικούς ανθρώπους στο μονοπάτι μου και θέλω να σας ευχαριστήσω κάθε έναν ξεχωριστά.
Θα αρχίσω από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Χωρίς την πίστη και την επιμονή της μητέρας μου, αλλά και τη βοήθεια του πατέρα μου δεν θα είχα αυτή την ευκαιρία. Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που με στήριξαν καθ’ όλη την πορεία. Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου που πάντα χαίρονταν με την επιτυχία μου. Ευχαριστώ όσους είχα την ευκαιρία να δουλέψω και να αγωνιστώ για αυτούς. Όλες τις ομάδες που μου άνοιξαν την πόρτα τους, όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη. Τέλος, ευχαριστώ το απίθανο παιχνίδι που το λένε ποδόσφαιρο που μου πρόσφερε μοναδικές και αξέχαστες στιγμές στην καριέρα μου. Η ευγνωμοσύνη είναι η καλύτερη λέξη για να περιγράψω τα συναισθήματα μου τώρα που αποσύρομαι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».