Η αλήθεια να λέγεται, η Ομόνοια δεν κληρώθηκε και στον πιο εύκολο όμιλο.
Με δύο παραδοσιακές ομάδες από τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σοσιεδάδ) και με την Σέριφ που πέρσι έκανε την Ευρώπη να παραμιλά με την παρουσία της στο Champions League.
Με αυτά τα δεδομένα είναι φυσιολογικό η ομάδα να δίνει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα.
Κατανοητό αυτό, αλλά όχι να βγάζει η ομάδα την αποκαρδιωτική εικόνα που είδαμε στην πρεμιέρα των ομίλων. Λίγος σεβασμός προς στον κόσμο που ήταν στις εξέδρες δεν βλάπτει.
Το μεγάλο όπλο της Ομόνοιας, η άμυνα δεν ήξερε που πατούσε στο γήπεδο, ενώ ο Λένον κατέβασε την ομάδα με έναν τρόπο στο γήπεδο που αν κάτι πήγαινε στραβά δεν θα μπορούσε να αντιδράσει, πολύ περισσότερο όταν το ματς στράβωσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα.
Είπε πριν το παιχνίδι σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιζόταν ότι θα έβλεπαν πως θα πήγαινε το α΄ ημίχρονο και θα κινούνταν ανάλογα αλλά με το καλημέρα το αρχικό πλάνο χάλασε και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ισιώσει τα πράγματα.
Οι «πράσινοι» πλέον πρέπει να γυρίσουν σελίδα αλλά όχι να αφήσουν πίσω εντελώς ότι έγινε το βράδι της Πέμπτης… προς Παρασκευή στο ΓΣΠ.
Πρέπει να δουν τι δεν πήγε καλά, να δουν τα λάθη τα οποία δεν ήταν και λίγα, καθώς με ανάλογη εμφάνιση όχι μόνο δεν έχουν τύχη στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά γενικότερα αν δεν αλλάξει η εικόνα θα δυσκολέψει η προσπάθεια για να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.
*Δεν έφταναν όλα αυτά ήρθε και ο τραυματισμός του Φαμπιάνο ο οποίος εκ πρώτης φαίνεται να είναι σοβαρός υπό την έννοια ότι χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Από την στιγμή που και ο ίδιος ο κόουτς είπε ότι ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε καν να μιλήσει, αυτόματα δημιουργείται τεράστια αγωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/09/09/omonoia-0-3-serif-efialtis-sto-gsp-fotos-vinteo/

https://balla.com.cy/2022/09/09/den-itan-penalti-mas-akyrothike-katharo-gkol/

https://balla.com.cy/2022/09/09/den-mporoyse-na-milisei-o-fampiano/

https://balla.com.cy/2022/09/09/pame-na-to-diaskedasoyme/